Na putu Vašeg ličnog razvoja nalazite vezu između Vaših emocija, misli I ponašanja, postavljate Vaše prioritete i definišete sopstvene ciljeve.


Ojačavate vrline i slabite mane. Učite da volite sebe a posledično i druge. Otkrivate Vaše lične načine za rešavanje dnevnih problema – postajete bolji, opušteniji i zadovoljniji sobom.


2016-10-12

Povežite se sa svojim JA


 

Povežite se sa svojom dušom i otkrijte svoju istinu. Šta može biti lepše od toga da ostanete verni sebi?

ROĐENI STE JEDINSTVENI I POTPUNO DRUGAČIJI OD SVIH OSTALIH, ZATO STE NEUPOREDIVI.

 

Ukoliko stalno primećujete imovinu, talente i postignuća drugih ljudi, lako može da se dogoditi da počnete da obezvređujete sopstvene uspehe i sposobnosti. Poredeći sebe sa drugima, zaboravimo sve one stvari koje nama pričinjavaju radost.

 

Zato, kad god posumnjate u sebe, razmislite o nekoliko stvari:

- vi ste deo prirode koja je savršena. Svi njeni delovi se uklapaju u formiranju ekosistema upravo sa onim ulogama koje dozvoljavaju različitim vrstama  da napreduju milenijumima.

- zvezde eksplodiraju, planete se okreću, sudaraju, grupišu i formiraju galaksiju na haotičan način. Ipak, kada posmatrate iz daljine, vidite predivne simetrične formacije od kojih vam zastaje dah. Sva snaga Univerzuma je kulminirala  kada je stvorila VAS.
-izgledi za vaše rođenje su bili neverovatni. Od svih ćelija koje bi mogle da se kombinuju da se napravi fetus, samo su dve preživele i spojile se.
Zatim su vaši roditelji omogućili bezbedan rast i napredak tom zametku, sve dok niste postali spremni za ovaj svet.
Nakon toga, nastavljate da se transformišete kroz iskustvo života, obrazovanje, lični izbor i zahvalnost što postojite kao deo čudesnog čovečanstva.

Kao što se da primetiti, u igri koja se zove život, od samog početka je potreban čitav splet okolnosti da se formira jedinstven sklop koji nosi vaše ime.


Možda nemate sve što drugi imaju, koga je briga, vi ste dovoljno zauzeti sa onim što je vaše. Vi igrate ULOGU KOJA JE DODELJENA VAMA!

 

Postoji bezbroj mogućnosti da se povežete dublje sa svojim osećanjima. Izaberite način koji vama najviše odgovara.

Za početak, dovoljno je da mislite o tome!