DECA

 

Kreativnost je mentalni proces koji uključuje stvaranje novih ideja, pronalaženje rešenja, umetničkih oblika, teorija ili proizvoda koji su jedinstveni i novi. KREATIVNOST se mora učiti i razvijati. U ranom periodu – učimo kako je steći, a u kasnijem – kako je osloboditi.

 

U tu svrhu, nudimo Vam sledeće programe:

  1. Kreativna radionica za decu koja ima za cilj da mališanima pruži spektar različitih aktivnosti kako bi se njihov duhovni i telesni potencijal maksimalno razvio.
    Program se može sprovoditi u slanoj pećini posebno pogodnoj za decu narušenog zdravlja. Prednost boravka u slanim sobama je višestruka. Dokazno je da ove prostorije pogoduju osobama koje pate od oboljenja disajnih puteva poput bronhitisa, astme, upale pluća, alergija, kašlja kao i kod raznih oblika dermatitisa, akni i psorijaze.
  2. Hipnoterapija – Efekasna kod rešavanja problema noćnog mokrenja, grickanja noktiju, oslobađanje strahova. (Proces je potpuno prirodan bez ikakvih štetnih posledica i sprovodi se uz prosustvo roditelja)
  3. Školica sporta – (za decu od 4 -10 godina) pripremili smo program koji će pomoći za zdravo razvijanje i jačanje kroz zabavu. Grupa od šestoro dece ima svog trenera.
  4. Savladavanje straha od visine, savladavanje prepreka, razvijanje motorike i drugih veština na otvorenom prostoru.
  5. Dečiji kampovi na adi.
  6. Edukativna predavanja odobrena od strane nadležnih institucija za razvoj mladih, sprovode se kroz jednodnevne ili dvodnevne seminare - efikasno učenje za decu (od 9 do 12 godina). -mape uma (seminar razvoja kreativnog i strategijskog razmišljanja)