Sportisti i rekreativci

 

Svako ko se bavi sportom upoznat je sa trenutkom kada se nađemo oči u oči sa maksimumom svojih psihofizičkih mogućnosti, i upitamo se: „mogu li više, mogu li bolje, ili je ovo granica?“. Različiti ljudi različito reaguju na momenat u kom iz stalnog napredovanja dostižu period stagnacije I to uglavnom deluje frustrirajuće na svakoga ko je navikao da od sebe očekuje neke rezultate.

Često je zaista teško održati i redovan kontinuitet vežbanja i psihofizičke kondicije , dok je svakako najveći izazov povratiti motivaciju posle neuspeha ili povrede u takmičenju. Onima koji još nisu osetili čari dubljeg zalaženja u svet sporta uglavnom je najteže da počnu. Stoga su krajnosti veoma česte -poseže se za sintetskim stimulansima, vežba se do besmislenog iscrpljivanja ili se, naprotiv, odustaje pre no što se i počne.

 

Bez obzira kojoj grupi pripadate, najbolja vest je da je rešenje u Vama, a ono što mi možemo da uradimo za Vas je stvaranje prijatne atmosfere u kojoj motivacija prirodno obitava, a želja za uspehom se na prirodan način formira i nadograđuje. U skladu sa Vašim stvarnim potrebama, željama i kapacitetima, ne postoji razlog da ne pokušate ono što ste poželeli.

 

Predlozi koje Vam nudimo :

- Paketi psihofizičkih priprema - Izrada Personalizovanog Programa za svakog pojedinca , u skladu sa njegovim prioritetima, željama i individualnim sklonostima.

Uz dogovor biramo najoptimalniju kombinaciju motivacionih programa i relaksacije (fitness & gym, sportska masaža, fizioterapija, spa i još mnogo toga iz kompletnog sadržaja najopremljenijih wellness centara ) i sve to uz značajne popuste za naše članove.

- Hipnoterapija je uveliko prihvaćena i korišćena metoda za poboljšanje rezultata u oblasti vrhunskog sporta jer Vaša podsvest reaguje na seriju pozitivnih sugestija i usmerava Vas na fokusirano kretanje prema jasno postavljenom cilju uz maksimalno angažovanje ličnih resursa.

Udisanje negativno jonizovanog vazduha u slanoj pećini ne samo što dobro deluje na ljude već je i neophodno –jer daje životnu efikasnost, pomažući kako bolesnima tako i zdravima. Ispitivanja su dokazala njihov izizetno pozitivan uticaj na uspostavljanju ravnoteže prilikom razmene materija u organizmu.

Kombinaicja ove dve potpuno prirodne metode i zajednički rad, kreira izuzetno moćni program koji Vas u kratkom vremenskom roku dovodi do željenih rezultata.

- Wellness karantin – potpuni fizički i mentalni oporavak, promena telesnog sastava uz specijalni program ishrane i noćenje u slanoj pećini.

- Psihološka podrška u periodima reaktivacije posle povreda/poraza - individualni ili grupni motivacioni termini, posebno ili u kombinaciji sa relaksacionim tehnikama.

Saveti i iskustva onih koji su uspešno prebrodili takav period, kroz proces Vas vodi iskusan psihoterapeut.

- Pravilna ishrana - od adekvatne ishrane zavisi ne samo zdravstveno stanje sportista vec i rezultati koje oni postizu u toku takmicenja. Stoga sportisti treba da strogo vode racuna o svojim nutritivnim potrebama i nacinu ishrane pre, za vreme i posle treninga.