Zaposleni

 

Nadređeni / odgovorna lica

 

U slučaju da rukovodite i koordinirate nekoliko ljudi istovremeno, svakako ste svesni da je maksimalna produktivnost isključivo rezultat rada složnog, motivisanog i zadovoljnog tima koji pronalazi satisfakciju u zajedničkom dostizanju postavljenog cilja.

 

 - Team Building predstavlja društveno odgovorno poslovanje firme prema zaposlenima

Nisu potrebna složena istraživanja niti statistike da bi se razumela važnost dobro uigranog tima koji ume, želi i može maksimalno da se fokusira i iskoristi sve svoje kapacitete.

Formiranje ovakvog tima rezultat je poznavanja kompleksnih interakcija u okvirima grupe istih interesa.

Nudimo upoznavanje sa jezgrom tih interakcija i formiranje timova na osnovu Vaših potreba, kao i uvod u sistematiku zajedničkog rada tako oformljenih grupa.

Trajanje samog procesa definisano je isključivo parametrima koje postavimo na početku rada, ali je kvalitetan rezultat sasvim izvestan. Dajte šansu svojim ljudima da daju najbolje od sebe.

 

Podređeni / zaposleni

 

Umete li da otvoreno da se suočite sa pitanjima:

-Šta je vaš najveći problem na poslu ?

-Da li previše radite za premalo novca ?

-Radite li u lošim uslovima u kojima se ponekada od Vas očekuje praktično nemoguće?

-Posedujete li zdravu zainteresovanost za posao koji obavljate?

-Da li se zaista dobrovoljno odričete svog slobodnog vremena radeći prekovremeno?

-Da li osećaj da Vam je nadređeni naporan prenosite i na odnose sa ljudima koji nemaju nikakve veze sa tim? I da li to smeta Vama ili njima?

-Da li je sve ono što se od Vas o;ekuje da uradite u toku dana zaista u opisu Vašeg radnog mesta ili ponekad radite i tuđ posao?

-Ne možete u potpunosti da se odvojite od svog posla ni kada dođete kući ?

-Loša komunikacija sa kolegama narušava Vašu stabilnost i na drugim poljima van posla?

 

Ako ste ikada odvojili vreme da iskreno porazmislite o ovim pitanjima, osoba ste koja želi da unese promene u svoj profesionalni život, u korist i sebe i okoline.

Rukovodeći se činjenicom da smo sami uvek najveći deo svakog svog problema, bićete u prilici da promenom svog razmišljanja i ponašanja dođete do istinskog zadovoljstva u profesionalnoj sferi svog života.

Unapredite vašu spontanost veštine življenja, komunikativnost, maksimalno razvijanje svoje kreativnosti, ojačajte Vaš stav i postanite nova osoba na starom poslu ili hrabro pronađite nov posao po Vašoj želji.

 

Osećajte se dobro i budite svoji u onome što radite uz sledeće usluge :

Sticanje veština - Svima onima koji žele da poboljšaju dimenzije svog poslovanja, preporučujemo definisana predavanja iz određenih oblasti programa razvoja intelektualnih veština u vidu jednodnevnih/dvodnevnih seminara akreditovanih od ministarstva prosvete:

- VEŠTINA PREZENTOVANJA-Jednodnevni seminar

- MAPE UMA U POSLOVNOJ PRIMENI (seminar ličnog, profesionalnog i finansijskog uspeha)

- ODNOS SA KLIJENTIMA - Dvodnevni seminar

-MENADŽERSKA BOLEST (Globalna ekonomija postavlja, ne samo pred menadžere, nego i pred svezaposlene sve teže zahteve koje oni nisu u stanju ispuniti ni duševno ni telesno).

- ŠAMPION PRODAJE

- VEŠTINA I TAJNE USPEŠNE KOMUNIKACIJE

Odaberite seminar (ili paket) za koji ste zainteresovani, gde ćete pored najbržeg načina da steknete veštinu za koju ste se opedelili, i za čiju uspešnostu dobijate 100% garanciju, uz značajni popust koji našim članovima nudi prijatelj udruženja.

- Asertivni trening - na kom učimo da izražavamo svoje mišljenje, osećanja i uverenja na

način koji je socijalno adekvatan. Jačamo realno samopouzdanje, bazirano na stabilnim

kvalitetima, što nas vodi razvijanju i usavršavanju komunikacijskih i socijalnih veština.

Osoba svesna sebe, koja je spoznala svoje želje i ume jasno da ih izrazi, uvek je rado

prihvaćen član svakog tima.

 -Individualni hipnoterapijski tretmani - Proverena pomoćna metoda za aktivaciju personalne kreativnosti, podizanje samopouzdanja, postizanje fokusa i disciplinovanost pri sprovođenju definisanih ideja, oslobađanje štetnih navika.

Ako ste pušač i sa uspehom ostavite pušenje, imate više šansi da se osećate manje anksiozno, tvrde istraživači sa Oksforda, Kembrdža i Kraljevskog koledža u Londonu .

Prestanak pušenja donosi neke prednosti koje ćete odmah primetiti i neke do kojih će doći vremenom. Ove prednosti znatno unapređuju svakodnevni život. Danas na skoro svim radnim mestima postoje pravila vezana za pušenje. Neki poslodavci čak više vole da zapošljavaju nepušače. Studije pokazuju da zaposleni koji puše više koštaju firmu zato što su češće bolesni. Zaposleni koji su češće bolesni mogu da povećaju potrebu poslodavca za skupim kratkoročnim zamenama. Takođe mogu da povećaju troškove osiguranja za druge zaposlene i za poslodavca, koji često plaća deo premija osiguranja za radnike.

- Joga- mentalna stimulacija putem blage fizičke aktivnosti koja odgovara svim starosnim

grupama i prilagodljiva je svakom temperamentu; zauzimajući različite položaje u

prostoru, stimulišemo određene moždane zone, zadužene za afirmaciju kvaliteta koje

tražimo. Upoznavanjem tehnika pravilnog disanja rapidno smanjujemo stres,

povećavamo adaptibilnost i kvalitet koncentracije. Prateći efekat zategnutijeg i

fleksibilnijeg tela dodatno učvršćuje samopouzdanje i motiviše na dalji rad na sebi.

-Putovanja i organizovana druženja u okvirima ciljano biranih grupa, po Vašoj želji-

upoznajte ljude sličnih interesovanja ili one od kojih možete da naučite nove stvari.

Koristeći članske popuste koje nudimo u okviru turističih agencija, organizujte druženje

zaposlenih u Vašoj firmi međusobno ili sa potencijalnim saradnicima.

- Fitness & gym treninzi koji se izvode na vrunskoj opremi najboljih svetskih proizvođača. Čekaju Vas najbolji treneri I provereni stručnjaci iz različitih oblasti I sve to uz značajane popuste koje članovima GLASa obezbeđuju prijatelji udružnja.

- Spa zona –gde na kraju radnog dana treba da zaboravite na sve probleme. Iskoristite priliku da čestitate sebi, opustite i spremite za nove uspehe.