Team Building

Maksimalna produktivnost je isključivo rezultat rada složnog, motivisanog i zadovoljnog tima
koji pronalazi satisfakciju u zajedničkom dostizanju postavljenog cilja.

Team Building je pristup društveno odgovornog  poslovanja firme u cilju stvaranja međusobnog poverenja među zaposlenima nezavisno od pozicije na kojoj rade.

Nisu potrebna složena istraživanja da bi se razumela važnost dobro organizovanog tima u kome je razvijen osećaj pripadnosti kompaniji i saradnje među kolegama. Takav tim ume, želi i može maksimalno da se fokusira i iskoristi sve svoje kapacitete za ostvarenje zajedničkog cilja.

 

Naši treninzi veština predstavljaju skup edukativno- zabavnih i rekreativnih aktivnosti koji se temelje na teoriji i praksi savremene psihologije i mogu da pomognu, da na osnovu vaših potreba, proaktivno unapredite efikasnost vaših zaposlenih.

Obuke su namenjene rukovodiocima, tim liderima, zaposlenima na svim nivoima kao i svim ljudima koji žele da nauče osnove efikasne komunikacije.

 

Iako su izuzetno važne za uspešno poslovanje, kao i za život uopšte, ove veštine se ne stiču tokom formalnog obrazovanja.

Polaznici nakon obuke ostvaruju uspešnu komunikaciju na profesionalnom i ličnom planu, brže donose odluke i unapređuju procese rada, mirno i odlučno izražavaju svoje stavove, želje i potrebe, uz puno poštovanje sagovornika.

 

Pružite šansu svojim zaposlenima da  razumeju važnost ličnog doprinosa u stvaranju prijatng mesta za rad u vašoj kompaniji.

U takvom ambijentu rezultat je sasvim izvestan.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top